MAKLUMAN PENTING **Pembukaan sekolah bagi tahun 2021 ialah pada 20 Januari 2021. Pelajar yang terlibat ialah tingkatan 5 (2020). Kemasukan pelajar tingkatan 1 hingga 5 sesi 2021 dan pelajar Pendidikan Khas akan dimaklumkan nanti. Semua ibu bapa dan penjaga diharap dapat memastikan anak yang dihantar ke sekolah dalam keadaan sihat. SMKBBU komited memberi yang terbaik untuk warga pelajarnya. SMKBBU MANTAP DAN HEBAT!

Makluman Mesyuarat Agong PIBG 2018

Assalamualaikum,

Untuk makluman, Mesyuarat Agong PIBG akan dijalankan pada ketetapan berikut :-

Tarikh : 14 Februari 2018

Hari : Rabu

Masa : 9.00 pagi

Tempat : Dewan

Mohon kerjasama ibu/bapa/penjaga untuk mengesahkan kehadiran dan mencadangkan usul pada pautan berikut : https://goo.gl/m3H5LL. Tarikh akhir pengisian adalah pada atau sebelum 31 Januari 2018.

Semua maklumat yang diberikan akan dibincangkan bersama-sama antara PIBG dan Pengurusan Tertinggi Sekolah dan ianya tertakluk di bawah Akta Perlindungan Data Peribadi 2010.

Terima kasih dan harap maklum.