PEMAKAIAN KASUT HITAM SEKOLAH BAGI SESI 2019

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera. Dimaklumkan kepada semua , Kementerian Pendidikan Malaysia telah membenarkan semua pelajar sekolah memakai kasut hitam bagi sesi 2019. Berdasarkan surat siaran  tentang pemakaian kasut yang telah diterima , sekiranya pelajar mempunyai kasut putih yang masih elok boleh dipakai pada tahun 2019. Namun ,jika sudah rosak perlulah dibeli baharu yang berwarna hitam.

Jenis kasut hitam : bertali hitam dan jenis kain kanvas.

Stokin : stokin berwarna putih dan melepasi buku lali.

#selamattinggalputih