MSSD HOKI

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera. Pada 13-15 Februari 2019, telah berlangsungnya Kejohanan Hoki MSSD Johor Bahru lelaki & perempuan bawah 18 tahun 2019 di Stadium Hoki Taman Daya. Sekolah kita berjaya menjuarai perlawanan tersebut bagi kategori lelaki manakala sekolah kita berjaya mendapat tempat ke-4 bagi kategori perempuan.

Seorang pemain hoki dinobatkan sebagai pemain hoki terbaik L18 & seorang penjaga gol hoki pula dinobatkan sebagai penjaga gol terbaik. Kami amat berbangga dengan pencapaian ini. Syabas & tahniah buat jurulatih & para pemain atas usaha mereka!