Lawatan Pengantarabangsaan Delegasi Ho Chi Minh City University , Vietnam .

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera . Pada tanggal 27 Mac 2019 , bersamaan hari Rabu , telah berlangsungnya Lawatan Pengantarabangsaan Delegasi Ho Chi Minh City University , Vietnam ke SMK Bandar Baru UDA . Lawatan ini telah bermula dari jam 8.00 pagi sehingga 12.00 tengahari . Agenda lawatan ini diadakan kerana mereka ingin mengenali budaya pembelajaran di SMK Bandar Baru UDA . Semoga lawatan ini dapat memberikan pengalaman yang baharu kepada mereka mengenai sistem pembelajaran di Malaysia .