MAKLUMAN PENTING **Pembukaan sekolah bagi tahun 2021 ialah pada 20 Januari 2021. Pelajar yang terlibat ialah Tingkatan 1, 4 dan 5 (2021) dan tingkatan 5 (2020). Kemasukan pelajar tingkatan 2 dan 3 akan dimaklumkan nanti. Semua ibu bapa dan penjaga diharap dapat memastikan anak yang dihantar ke sekolah dalam keadaan sihat. SMKBBU komited memberi yang terbaik untuk warga pelajarnya. SMKBBU MANTAP DAN HEBAT!

FESTIVAL NASYID ZON BANDAR & MAJIDEE

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera. SMKBBU telah menghantar satu kumpulan nasyid iaitu, Mujahideen ke Festival Nasyid Zon Bandar & Majidee. Festival ini berlangsung pada 9.3.2019. Alhamdulilah, sekolah kita berjaya mempertahankan kejuaraan dalam pertandingan tersebut. Tahniah & syabas diucapkan kepada para pelajar, guru dan ibu bapa yang sentiasa menyokong.