MAKLUMAN PENTING **Pembukaan sekolah bagi tahun 2021 ialah pada 20 Januari 2021. Pelajar yang terlibat ialah Tingkatan 1, 4 dan 5 (2021) dan tingkatan 5 (2020). Kemasukan pelajar tingkatan 2 dan 3 akan dimaklumkan nanti. Semua ibu bapa dan penjaga diharap dapat memastikan anak yang dihantar ke sekolah dalam keadaan sihat. SMKBBU komited memberi yang terbaik untuk warga pelajarnya. SMKBBU MANTAP DAN HEBAT!

MSSJ HOKI

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera. Pasukan hoki lelaki bawah 18 Johor Bahru berjaya merangkul naib johan dalam pertandingan hoki peringkat MSSJ 2019. 7 daripada 15 pemain hoki tersebut merupakan pelajar SMKBBU. Syabas di atas usaha para pemain.