Program Pengantarabangsaan Delegasi SMKBBU ke Yong Moon High School , Korea .

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera . Pada 25 Mac 2019 , Program Pengantarabangsaan Delegasi SMK Bandar Baru Uda ke Yong Moon High School yang terletak di Korea Selatan telah dimulakan dan akan berlangsung selama 5 hari . Progam ini akan berakhir pada 29 Mac 2019 . Program ini juga melibatkan seramai 7 orang pelajar SMKBBU dan diiringi seramai 3 orang guru . Semoga mereka selamat pergi dan pulang serta semoga program ini mampu memberi pengalaman yang baharu kepada mereka .