Info Mesyuarat Agung S.A.A .

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera . Pada 7 April 2019 , bersamaan hari Ahad , Mesyuarat Agung bagi Pertubuhan Integrasi Pelajar Lepasan SMKBBU akan diadakan buat kali pertama . Mesyuarat ini akan bermula seawal 9.00 pagi sehingga 12.00 tengah hari dan akan bertempat di Bilik Mesyuarat SMKBBU . Para bekas pelajar SMKBBU dijemput hadir bagi memeriahkan lagi suasana . Sebarang pertanyaan boleh diadukan kepada https://instagram.com/smkbbu.alumni_s.a.a?utm_source=ig_profile_share&igshid=16slj6lti68kj  . Semoga mesyuarat ini akan berlangsung dengan jayanya .