MAKLUMAN PENTING **Pembukaan sekolah bagi tahun 2021 ialah pada 20 Januari 2021. Pelajar yang terlibat ialah Tingkatan 1, 4 dan 5 (2021) dan tingkatan 5 (2020). Kemasukan pelajar tingkatan 2 dan 3 akan dimaklumkan nanti. Semua ibu bapa dan penjaga diharap dapat memastikan anak yang dihantar ke sekolah dalam keadaan sihat. SMKBBU komited memberi yang terbaik untuk warga pelajarnya. SMKBBU MANTAP DAN HEBAT!

MSSD RUGBY 2019

Assalamualaikum w.b.t & salam sejahtera. Sukacita dimaklumkan bahawa Uda Rugby Club telah mendapat tempat kedua dalam peringkat MSSD 2019 bagi kategori bawah 15 tahun. Tahniah & syabas diucapkan kepada para julatih, para pemain serta penyokong. Teruskan usaha anda. BBU MANTAP & HEBAT!