PROGRAM PENGANTARABANGSAAN SMKBBU BERSAMA KPM

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kami warga SMK Bandar Baru UDA amat berbesar hati menerima kunjungan hormat daripada Timbalan Ketua Setiausaha Pengurusan, Yang Berusaha, Encik Mohamad Azhan bin MD. Amir. Tujuan kunjungan diadakan bagi melihat program pengantarabangsaan yang dijalankan di SMK Bandar Baru UDA. Semoga kunjungan ini dapat memberi inspirasi kepada semua pelajar untuk melibatkan diri dalam segala aktiviti yang dijalankan di sekolah.

SMKBBU MANTAP DAN HEBAT (^_^)