MAKLUMAN PENTING **Pembukaan sekolah bagi tahun 2021 ialah pada 20 Januari 2021. Pelajar yang terlibat ialah Tingkatan 1, 4 dan 5 (2021) dan tingkatan 5 (2020). Kemasukan pelajar tingkatan 2 dan 3 akan dimaklumkan nanti. Semua ibu bapa dan penjaga diharap dapat memastikan anak yang dihantar ke sekolah dalam keadaan sihat. SMKBBU komited memberi yang terbaik untuk warga pelajarnya. SMKBBU MANTAP DAN HEBAT!

JOM SINGGAH BOOTH ALUMNI SMKBBU!

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera. Perhatian buat semua warga SMKBBU, SMKBBU Alumni Association (S.A.A) bersama jemputan mereka, iaitu Team Sukarelawan COMBI JB akan turut terlibat sempena Hari Kokurikulum SMKBBU kali ke-5. Pelbagai aktiviti yang menarik menanti anda. JOM SINGGAH!