MAKLUMAN PENTING **Pembukaan sekolah bagi tahun 2021 ialah pada 20 Januari 2021. Pelajar yang terlibat ialah Tingkatan 1, 4 dan 5 (2021) dan tingkatan 5 (2020). Kemasukan pelajar tingkatan 2 dan 3 akan dimaklumkan nanti. Semua ibu bapa dan penjaga diharap dapat memastikan anak yang dihantar ke sekolah dalam keadaan sihat. SMKBBU komited memberi yang terbaik untuk warga pelajarnya. SMKBBU MANTAP DAN HEBAT!

KEJOHANAN PADANG DAN BALAPAN

Sukacita dimaklumkan SMK Bandar Baru UDA akan melangsungkan kejohanan padang dan balapan seperti ketetapan berikut:

Tarikh: 25 Julai 2019

Hari : Khamis

Masa: 7.00 hingga 2.00 petang

Tempat: Stadium EDUCITY

Kami warga SMKBBU menjemput semua ibu bapa dan pelajar untuk hadir bagi memeriahkan aktiviti yang diadakan oleh pihak sekolah.

Jumpa anda di sana!