MAKLUMAN PENTING **Pembukaan sekolah bagi pelajar Tingkatan 5 sahaja pada 24/6/2020 (Rabu). Semua ibu bapa dan penjaga diharap dapat memastikan anak yang dihantar ke sekolah dalam keadaan sihat. SMKBBU komited memberi yang terbaik untuk warga pelajarnya. SMKBBU MANTAP DAN HEBAT!

QIAMULAIL TINGKATAN 5

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dimaklumkan pada khamis 17 oktober 2019 telah diadakan qiamulail tingkatan 5 bersama Ustaz Tido di Surau SMK Bandar Baru UDA. Alhamdulillah majlis berjalan lancar. Tahniah dan terima kasih kepada pelajar dan guru yang terlibat dalam program tersebut. Semoga semua mendapat keberkatan dari program tersebut.