PASO LANGIT ALUMNI

8 PAGI – 5 PETANG
PARKIR SMKBBU JB
SAVE THE DATE!

MERIAHKAN suasana PASO LANGIT ALUMNI anjuran SMKBBU ALUMNI ASSOCIATION – S.A.A dengan Sokongan Penuh SMK BANDAR BARU UDA JB bersama team Bjs TEENATION!

Pelbagai aktiviti MENARIK menanti anda dan anak2 sempena cuti sekolah ini. Antaranya Jualan Bazaar dari pelajar dan bekas² pelajar SMKBBU serta Vendor² sekitar JB, Pameran, Busker serta Pertandingan Beyblade dan Mewarna (sila pm urusetia untuk syarat2 pertandingan).

JOM datang PASO LANGIT ALUMNI tak lama lagi!
Jumpa anda di sana!