MAKLUMAN PENTING **Pembukaan sekolah bagi tahun 2021 ialah pada 20 Januari 2021. Pelajar yang terlibat ialah tingkatan 5 (2020). Kemasukan pelajar tingkatan 1 hingga 5 sesi 2021 dan pelajar Pendidikan Khas akan dimaklumkan nanti. Semua ibu bapa dan penjaga diharap dapat memastikan anak yang dihantar ke sekolah dalam keadaan sihat. SMKBBU komited memberi yang terbaik untuk warga pelajarnya. SMKBBU MANTAP DAN HEBAT!

PEMAKAIAN BAJU KOKO PADA TARIKH 12/1/2020

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pada 12/1 perhimpunan kokurikulum yg akan diurus oleh unit Silat. Mohon semua pelajar dapat memakai pakaian unit uniform masing2 dengan lengkap pada hari tersebut. Bagi kelas yg ada PJK shj, anda dibenarkn memakai Baju sukan sekolah. Tq