Perwatikahan Pemimpin Majlis Perwakilan Pelajar & Hari Penetapan Target PT3 Dan SPM 2020

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, sukacita SMKBBU memaklumkan bahawa akan mengadakan program tetapan berikut:

Perwatikahan Pemimpin Majlis Perwakilan Pelajar

Tarikh: 2 Februari 2020 (Ahad)

Masa: 7.20 a.m.- 8.40 a.m.

Tempat: Dewan SMK Bandar Baru Uda

Dirasmikan oleh Tuan Haji Ahmad Taufik Bin Hamzah( Timbalan Pegawai Pendidikan Daerah Johor Bahru Bahagian Pengurusan Sekolah)

Hari Penetapan Target PT3 Dan SPM 2020

Tarikh: 2 Februari 2020 (Ahad)

Masa: 10.00 a.m.- 1.10 p.m.

Oleh itu, semua Ibu Bapa dialu-alukan untuk hadir pada program Hari Penetapan Target.

Sekian Terima Kasih