Sumbangan Ramadhan SMKBBU 2020

Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera semua.
Guru-guru, ibu bapa dan para pelajar.. Alhamdulillah, pihak sekolah telah berjaya melancarkan tabung sumbangan Ramadhan kepada pelajar2 @smkbbujb.
Seramai 112 orang murid kita yang telah menerima sumbangan ini.
Jumlah terkumpul RM11200.00
Sebanyak RM 5670.00 adalah hasil kutipan daripada ibu bapa dan sebanyak RM 5530.00 hasil kutipan daripada guru-guru.
Jutaan terima kasih kepada Pn Sarifah bt Abu Bakar, Guru Penolong Kanan Petang yang telah memberi inisiantif untuk memberi sumbangan secara “online transfer” pada pelajar yang memerlukan.
Jutaan terima kasih juga pada semua pihak yang telah memberi sumbangan dan menghulurkan bantuan secara langsung dan tidak langsung.
Pihak sekolah memohon ampun maaf jika terdapat kesilapan dan kecuaian yang tidak disedari sepanjang sumbangan ini dilakukan.
SEMOGA ALLAH MENGAMPUNKAN DOSA KITA SEMUA.
smkbbujb
smkbbumantapdanhebat