Pematuhan SOP Solat Zuhur

Sarifah, [Jul 15, 2020 at 7:29 PM]
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada ibu bapa serta penjaga anak- anak sesi petang. Pihak sekolah amat menggalakkan agar anak-anak tuan puan untuk solat di rumah sebelum hadir ke sekolah bagi mengelakkan:

1. Kesesakan dalam surau kerana penyusunan mengikut SOP.
  2. Solat di surau adalah secara berperingkat mengikut jumlah jemaah tertentu dan selepas itu surau akan dikunci, oleh demikian anak- anak tuan puan yang termasuk dalam kumpulan seterusnya terpaksa berdiri di luar surau tepi bengkel untuk menunggu giliran selanjutnya.
  3. Pihak sekolah sangat mengharapkan kerjasama ibu bapa bagi memastikan SOP dan norma baharu dapat sama-sama kita patuhi.

#smkbbujb
#smkbbbumantapdanhebat