MAKLUMAN PENTING **Pembukaan sekolah bagi tahun 2021 ialah pada 20 Januari 2021. Pelajar yang terlibat ialah tingkatan 5 (2020). Kemasukan pelajar tingkatan 1 hingga 5 sesi 2021 dan pelajar Pendidikan Khas akan dimaklumkan nanti. Semua ibu bapa dan penjaga diharap dapat memastikan anak yang dihantar ke sekolah dalam keadaan sihat. SMKBBU komited memberi yang terbaik untuk warga pelajarnya. SMKBBU MANTAP DAN HEBAT!

Keputusan Pertandingan Bulan Kemerdekaan

Majlis penyerahan Pertandingan Klik Merdeka, Pantun Merdeka dan Video Kemerdekaan yang disampaikan oleh Pn Pengetua SMKBBU, Pn Suriyah Bt Mohamed Lahir diiringi Guru Kanan Sains Kemasyarakatan Pn Shakira Irfah.

Sekalung Tahniah dan syabas kepada semua pemenang dan peserta Pertandingan Bulan Kemerdekaan.🥰❤️

Bagi dapatkan gambar sepenuhnya, boleh ke telegram @inspirasiuda

#smkbbumantapdanhebat
#smkbbujb